De Gdykster Trappeldei 2019

De Trappeldei wordt georganiseerd door Bas2fit en Sport in Opsterland.
vrijdag 5 juli en 6 juli.
Er zijn Diverse mogelijkheden bij de Trappeldei.

1. Vrijdag
U kunt u als school in de gemeente Opsterland meedoen bij de schoolsportdag georganiseerd door de Buurtsportcoach (sport in Opsterland). Wilt u hier aan meedoen kunt u zich als school aanmelden bij de sport in Opsterland.
Meer informatie over de sportdag?

2. clinics
voor de scholen wordt er een clinic georganiseerd in de weken voor de Trappeldei, bij alle zwembaden in Opsterland wordt een parcours uitgezet waar de kinderen en leraren alvast de basis kunnen oefenen.
Ook hier kun je je aanmelden als school bij Sport in Opsterland.
Wil je ook meedoen met jouw vereniging of groep meld je dan hier aan, bij voldoende deelname gaan we dan extra clinics inplannen.
Inschrijven?

3. Zaterdag
Een parcours van 1 kilometer met diverse hindernissen, leuke lichte hindernissen voor iedereen toegankelijk.
Voor kinderen en volwassenen, je kunt individueel lopen of als groep( maximaal 4 personen). Tegen elkaar als wedstrijd of tegen jezelf.
Inschrijven?

We beginnen in de ochtend met de Funrun, ouder(s)&kind of sportvereniging, bedrijf, groep of individueel gaan het parcours van 1 km afleggen. 8 Leuke hindernissen en je mag maximaal 5 ronden afleggen. De starttijd krijgt u persoonlijk thuis op de mail aangezien wij een maximaal aantal personen op de baan willen en mogen hebben.

Ouder&kind : Kinderen vanaf 10 jaar mogen individueel maar staan onder verantwoordelijkheid van de ouders.
Vanaf 8 jaar loop je samen met een volwassen persoon zoals vader of moeder.
U loopt op eigen risico en eigen verantwoordelijkheid.
Inschrijven?

4. Zaterdag
De verlengde run ( 2,7 km run)
Het bestaande parcours wordt uitgebreid met ongeveer 2 km extra en hindernissen. Hindernissen die zwaarder zijn dan de hindernissen in het kleine parcours.
Wij dagen de kandidaten dan ook uit!!
Het wedstrijd parcours is 2.7 km en is een waardige tegenstander, speer gooien en zandzak sjouwen zijn onderdelen van allure.
Inschrijven?

previous arrow
next arrow
Slider