Groepslessen

Speciale groepen In samenwerking met fysio De Loefbiter geef ik lessen aan mensen met bewegingsproblemen en met o.a Parkinson.

Lessen op leeftijd Daarnaast geef ik les aan groepen in de leeftijd vanaf 50 tot 85 jaar. Hierbij zijn er verschillende intensiteiten.

(Hard)lopen
In de loopgroepen wordt gewerkt aan verschillende doelen.
De beginner en de herintreder zijn welkom om het hardlopen op te bouwen. De ervaren loper kan trainen kan voor een geplande loop of een uitdagende wedstrijd. Elke les is een uitdaging, opgebouwd vanuit de kern en bestaat uit interval of duurloop.
Deze les wordt vaak gecombineerd met bootcamp elementen, zodat ook de kracht wordt opgebouwd.

Op verzoek kan een persoonlijk trainingsschema worden gemaakt om doelen te behalen.

Bootcamp
Een intensieve outdoortraining. Tijdens de training gebruiken we allerlei uitdagende natuurelementen om de training te intensiveren. Boomstammen, zandpaden, heuveltjes, waterplassen: niets is te gek! Heerlijk in de buitenlucht werken aan je conditie, kracht en doorzettingsvermogen. Even stoom afblazen en met een paar medesporters deze zware klus klaren. Ben je er klaar voor?

Trailrunning
Simpel gesproken is ‘trailrunning’ lopen over paadjes. Een vorm van (hard)lopen dus, maar in oneindig veel varianten voor wat betreft de route en de zwaarte ervan.
De meeste trails zijn voor 90% ‘off road’, hetgeen betekent dat gelopen wordt op paden door de natuur. Trailrunning is een erg populaire en uitdagende sport.

Elke week wordt een uitdagende route uitgezet en gecombineerd met een bootcamp training.
Maximaal 12 deelnemers per groep, bij voldoende aanmeldingen start een nieuwe groep.

Lessen op maat
Heb je specifieke wensen die hierboven niet beschreven staan? Naast bovenstaande lessen kan Bas2fit op verschillende locaties lessen op maat verzorgen. Neem hiervoor contact op.

[maxbutton id=”3″ ]

 

 


Bas Tellinga
Gorredijk
T. 0513-461444
M. 06-82654127
E. info@bas2fit.nl